Ženklai ir informacinės lentelės

  • Parkavimo vietų rezervavimo lentelės (ženklai)
  • Ženklai įspėjantys apie teritorijoje vykdomą stebėjimą
  • Informaciniai ženklai apie privačią nuosavybę ar teritoriją
  •  Nukreipiamieji ar nurodomieji ženklai
  • Ženklai informuojantys apie taisykles tam tikroje teritorijoje
  • Ženklai "Saugi kaiminystė"
  • Kiti ženklai

Mūsų ženklai ir informacinės lentelės gaminamos iš įvairų medžiagų, priklausomai kur ir kokiomis aplinkybėmis bus naudojama. Lentelės pagal pageidavimą gaminamos su šviesos atspindžių arba paprastos. Galima gaminti iš cinkuotos skardos su užlenktais kraštais, kompozicinės plokštės arba plastiko. Cinkuotos skardos lenteles su specialiais laikikliais patogu tvirtinti prie stulpelių. Taip pat galima gaminti iš kompozicinės plokštės. Šios lentelės pagrinde tvirtinamos prie sienos, tvoros ar bet kokio plokščio paviršiaus. Jos yra skirtos naudoti ir lauko sąlygomis. Lenteles pagamintas iš plastiko pageidautina naudoti patalpų viduje.

Lentelių pagrindiniai išmatavimai yra šie: 300x150, 300x200, 400x200, 600x300, 700x350, 300x300, 400x400, 500x500, 1000x300 ir t.t.  Dydis parenkamas priklausomai nuo informacijos kiekio, jos išdėstymo, vietos kur tvirtinsis ženklas. Čia yra tik keletas pavyzdžių. Jūs galite užsakyti lenteles savo nuožiūra, panaudojant bet kokį ženklą, simbolį, užrašą arba įmonės logotipą.

Užsakymo tvarka

Patogiausiai yra jeigu kreipsitės elektroniniu paštu. Surašykit visą reikiamą informaciją: kas turi būti pavaizduotą ženkle, pageidaujamus išmatavimus, kur ir kaip planuojama tvirtinti, kiekį ir t.t.  Taip pat, jeigu yra, galit nurodyti maketą iš esamos galerijos pagal kurį norit užsakyti ženklą. Pagal Jūsų užklausą bus pasiūlytą keli maketavimo variantai, išmatavimai, tvirtinimo būdas ir kainos. Taip pat preliminari informacija bus suteikta ir telefonu.

Uždaryti meniu
SKAMBINTI